Centre Catalunya - Mampatim

Tu també pots col·laborar, com?

Caldes Solidària vol fer conèixer aquest projecte a la ciutadania, vol difondre els valors i la finalitat de la cooperació per al desenvolupament i cercar més finançament públic i privat per fer possible el projecte i aportar el nostre gra en la transformació de la realitat a l’àrea del Fouladou-Mampatim.

Per això pretenem moure’ns pels municipis de l’entorn de Caldes de Montbui i altres per comprometre i sumar més ajuntaments i entitats, obrint també les portes al finançament per part d’empreses i particulars que poden veure en la cooperació una eina per contribuir a l’objectiu d’un món més just des de la seva activitat.

 

Els interessats escriviu a info@caldessolidaria.org o truqueu al 667 536 226.

  • Si sou un ajuntament, una entitat, un col·lectiu, etc. podeu ajudar a difondre el projecte, podem venir a explicar-vos-el i/o organitzar un acte.
  • També pots fer un donatiu per al projecte. Sabeu que podeu obtenir deduccions fiscals pels vostres donatius sobre l’IRPF o l’impost de societats segons si sou persona física o empresa respectivament. Ens ho heu de dir abans però i us explicarem com.

 

COM FER UN DONATIU

La FES gestiona un compte específic pel projecte i té capacitat per certificar els donatius realitzats per aquells que ho sol·licitin i així poder obtenir beneficis fiscals en la declaració de l’IRPF o en l’impost de societats.

Quins passos segueixo?

1. Podeu realitzar el donatiu:

  • Per domiciliació bancària, o
  • Per transferència o ingrés (en aquest cas us demanarem còpia del comprovant)

Compte IBAN del projecte:

ES92 0128 0362 5101 0001 9316

2. Descarregueu-vos el document següent per sol·licitar el certificat fiscal i autoritzar-nos a que t’informem sobre el projecte i les nostres activitats.

Descàrrega formulari (WORD, PDF)

3. Envieu el document signat o fes-lo arribar a una d’aquestes adreces:

  • A/ Fundació Educació Solidària: Ronda Sant Pau, 80, 08001 Barcelona
  • A/ Caldes Solidària: Centre Cívic i Cultural de Caldes C/ Buenos Aires 16-18, 08140 Caldes de Montbui
  • A/ Caldes Solidària: C/ Folch i Torres 44, 2n, 08140 Caldes de Montbui

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*