Top Manta Solidari

Top Manta Solidari

Una activitat solidària i responsable

El Top Manta Solidari és una activitat solidària organitzada per persones vinculades a l’Associació Caldes Solidiària i altres voluntaris/àries, que té per finalitat recaptar fons econòmics per a projectes solidaris i alhora fomentar la reutilització d’objectes domèstics i evitar el seu malbaratament.

Per a aconseguir-ho organitzem en vàries ocasions durant l’any aprofitant altres esdeveniments populars el Top Manta al carrer on s’ofereixen objectes donats per la població per a recaptar fons a un projecte solidari.

El Top Manta Solidari també és un punt de trobada d’intercanvi. Membres del grup Top Manta Solidari coordinen la recepció, ordenació i lliurament de diferents tipus d’objectes que es posen a disposició de la població de forma regular en forma d’intercanvi promovent un espai de trobada popular i afavorint l’aprofitament d’aquests.

Actualment el grup Top Manta Solidari, el qual està adherit a l’Associació Caldes Solidària com a secció de l’entitat, disposa d’un espai cedit per l’Associació Cultural Ateneu Molí d’en Ral al mateix Molí d’en Ral de Caldes (c/del Molí s/n). Al darrer dimarts de mes de 18:00 a 20:00 es pot portar tot allò que un se’n vulgui desprendre i estigui en bon estat.

No s’accepten per raons d’operativitat objectes de gran mida com aparells electrodomèstics, elèctrics i algun mobiliari.

L’adreça de contacte de la secció Top Manta Solidari de Caldes Solidària és topmanta@hotmail.com i els telèfons són: 606221878 / 931869995

Estem presents a Facebook al grup Top Manta http://www.facebook.com/groups/TOPMANTA/, també al grup Sota el paraigua  http://www.facebook.com/groups/sotaelparaigua/

Llegeix més als següents enllaços:

Història del Top Manta Solidari

Històric d’edicions de Tops Manta celebrats a Caldes de Montbui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*