Senegal-Formació MLomp

Nou període 2013-2015

S’obre un període pel Centre de Promoció Agrícola de M’lomp amb la voluntat de transformar-lo en una escola de formació reglada. Alhora es seguirà amb la formació no reglada per aquells joves que han fracassat en la formació formal i també amb l’assessorament al sector productiu.

 

 

Per tant en aquest període s’han accelerat les gestions per definir els programes acadèmics, dissenyar la nova estructura acadèmica, per aconseguir el reconeixement oficial de l’escola, etc.

Així mateix, es continuen les activitats per actualitzar les infraestructures i per optimitzar les produccions agrícoles i ramaderes que són imprescindibles per permetre activitats pràctiques pels nous estudiants i per la sostenibilitat econòmica de l’escola.

Entre elles, la instal·lació de plaques solars, bombes d’aigua i millora de pous i sistema de reg dels terrenys de M’lomp i Loudia. També la construcció de naus per al bestiar oví, sanitaris i sales de pràctiques al terreny de Loudia II, i està previst dotar d’equipament de laboratori.

Veieu fotos d’aquest període prement aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*