Mentoria

Jo vull ser mentor

Si vols ser mentor, fantàstic!

A continuació et detallem alguns aspectes sobre els mentors:

Els voluntaris mentors ajuden als infants o joves a desenvolupar el seu potencial i així afavoreixen la seva integració cultural, social i lingüística.

 

Activitat:

Compartir experiències i coneixements, fer activitats en l’àmbit del lleure (passejades, visites a la biblioteca, etc.) amb la intenció de descobrir el nostre poble i el seu entorn.

Dedicació del voluntariat: 1 hora a la setmana

Horari de l’activitat: Les trobades setmanals es fan el dia i l’hora que acordin el mentor, l’infant o jove i la seva família.

Perfil: Busquem persones a partir de 18 anys responsables i amb ganes de conèixer noves realitats i maneres diferents d’afrontar culturalment les situacions.

Requisits: Assistir a las formacions que s’organitzin. Caldrà obtenir el certificat negatiu del Registre Central de Delinqüents Sexuals, des de l’Associació es donaran indicacions de com fer-ho.

 

D’ACORD! I ara què haig de fer?

Escriu-nos per correu electrònic (info@caldessolidaria.org) amb les teves dades, nom i cognoms i telèfon, i ens posarem en conctacte amb tu. Si ho prefereixes pots trucar-nos al 667 53 62 26.

També pots obtenir més informació adreçan-te a l’ajuntament: integraciociutadana@caldesdemontbui.cat (93 865 5420)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*