Senegal-Formació MLomp

Centre de Promoció Agrícola de M’Lomp

Aquest projecte incideix en l’àmbit de la formació professional agroramadera i la inserció laboral dels joves de la regió de la Casamance al Departament d’Oussouye.

Té especial incidència en aquells que tenen menys possibilitats d’accedir a la formació, així com en aquells que viuen en poblacions allunyades dels centres de formació.

 

Tota aquesta activitat es porta a terme al Centre de Promoció Agrària (CPA) i a la Granja Escola de M’Lomp, institucions amb una llarga trajectòria de suport i formació al jovent i als grups de productors de la zona. Després de més de 30 anys en funcionament, les instal·lacions necessiten renovar-se per tal d’atendre noves necessitats i adaptar-se a la realitat de la zona.

És per això que impulsem aquest projecte, per tal de reformar i millorar unes instal·lacions de manera que permetin impartir una millor formació en agricultura i ramaderia. Aquestes estructures, tant les destinades a l’activitat escolar com les de les activitats pràctiques i d’explotació, cal adaptar-les a uns programes de formació més diversificats, que puguin acollir aprenents que aspiren a esdevenir camperols professionals, amb les seves pròpies explotacions, i també estudiants, amb un nivell superior d’estudis, que aspirin a continuar una carrera superior en agronomia i/o esdevenir possibles animadors rurals i dirigents tècnics d’empreses del ram. Es compta amb el suport de les associacions locals FADOO o de l’AJAEDO perquè aportin monitors especialitzats.

2008 - en curs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*